UPIS JE U TOKU I TRAJE DO 15. SEPTEMBRA!

Izaberite put uspeha za Vaše dete!

Mi verujemo da dete treba da doživi učenje jezika kao uživanje, kao izvor zadovoljstva, unutrašnju potrebu, kao glad za novim saznanjima…, a ne kao još samo jednu obavezu.

Zato smo osmislili program rada i izbor tehnika koje će omogućiti da dete maksimalno razvije svoje potencijale u usvajanju jezika i stekne funkcionalno znanje uz zanimljive teme, kreativne i izazovne jezičke igrice u okviru jasno definisanog plana i programa rada, ali prateći i individualni potencijal svakog deteta.

I ovog septembra nagrađujemo najmlađe popustom od 40% (+ dodatni popusti – pogledajte dalje u tekstu) tokom cele školske 2018/2019. godine za sve osnovce odlikaše, predškolce i đake prvake!

 

Nastava engleskog je organizovana od početnog do viših nivoa za:

 • Predškolce (Pre-School age): uzrasta 5 i 6 godina
 • Školarce (School age): od 1. do 8. razreda
 • Nivoi: od Starter do B2 nivoa
 • Dinamika i trajanje kurseva: 2 puta nedeljno po 60 minuta
 • Fond časova: 70 časova po 60 minuta

Nastava nemačkog je organizovana od početnog do viših nivoa za:

 • Školarce (School age): od 4. do 8. razreda
 • Nivoi: od Starter do B2 nivoa
 • Dinamika i trajanje kurseva: 2 puta nedeljno po 60 minuta
 • Fond časova: 70 časova po 60 minuta

U nastavi engleskog koriste se i audio-vizuelni materijali vodećih svetskih izdavača – Oksford, Kembridž, Longman, Makmilan itd, koji su posebno koncipirani u skladu sa uzrastom i interesovanjima deteta. Pored razvijanja komunikativnih sposobnosti, kroz aktivnosti na nastavi dete vežba i koncentraciju, razvija veštine logičkog zaključivanja i timski duh kroz interaktivne sadržaje.

Kursevi engleskog za decu usklađeni su sa Kembridž ESOL ispitima za najmlađe (YLE), pa naši polaznici imaju i mogućnost da svojim znanjem steknu i Kembridž sertifikate.

Kursevi nemačkog za decu usklađeni su sa međunarodnim nivoima (A1-C2), pa naši polaznici stiču znanje i mogućnost da jednog dana dobiju i međunarodno priznate sertifikate.

U nastavi nemačkog koriste se udžbenici i audio-vizuelni materijali vodećeg svetskog izdavača – Hueber,  koji su posebno koncipirani u skladu sa uzrastom, znanjem i interesovanjima deteta.

Pored razvijanja komunikativnih sposobnosti, kroz aktivnosti na nastavi jezika dete vežba i koncentraciju, razvija veštine logičkog zaključivanja i timski duh kroz interaktivne sadržaje.

Pogledajte tabelu optimalnog napredovanja dece prema našem planu i programu rada, u skladu sa uzrastom i međunarodnim nivoima zvaničnih ispita:

 

Više od Kembridž ispitima engleskog za najmlađe:

I Starters
Ispit Starters je prvi nivo od tri postojeća Kembridž ESOL ispita za najmlađe. Namenjen je deci koja imaju između 7 i 9 godina. Ispit je ispod nivoa A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

II Movers
Ispit Movers je drugi nivo Kembridž ESOL ispita engleskog jezika za najmlađe i namenjen je deci koja imaju između 9 i 10 godina. Odgovara nivou A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

III Flyers

Ispit Flyers je treći nivo Kembridž ESOL ispita, namenjen je deci koja imaju između 10 i 12 godina, odgovara nivou A2 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope i na istom nivou je kao ispit KET – Key English Test

PET – Preliminary English Test odgovara B1 nivou Saveta Evrope i namenjen je deci uzrasta između 13 i 15 godina.

Zatim, sledi  FCE First Certificate in English, ispit za sticanje sertifikata na B2 nivou i jedan od najpoznatijih međunarodno priznatih sertifikata, a mogu ga polagati deca već u uzrastu između 15 i 17 godina.

 

 • Uz 40% popusta, i dodatni popust za predškolce (5 i 6 godina) i đake prvake, iznos rate je 2.600 dinara;
 • Visina rate za osnovce od drugog do osmog razreda sa popustom iznosi 3.000 dinara, a ukoliko dvoje ili više dece iz iste porodice pohađaju kurs (kurseve), imaju dodatni popust bez obzira na uzrast, i visina rate je 2.700 dinara.
 • Ovaj popust (visina rate 2700) važi i za sve koji se  upišu zajedno sa drugarom / drugaricom, ili ako pohađaju kurseve 2 jezika

WELCOMEWILLKOMMEN!