Popust 50% tokom cele školske godine za sve osnovce odlikaše, predškolce i đake prvake!

  • Predškolci (Pre-School age): uzrast 5 i 6 godina
  • Školarci (School age): uzrast od (6,5) 7 do 14 godina – od prvog do osmog razreda
  • Nivoi: od Starter do B2 nivoa
  • Dinamika i trajanje kurseva: 2 puta nedeljno tokom školske godine
  • Fond časova: 70 časova po 60 minuta

Vođeni osnovnom idejom da dete ne treba da doživi učenje kao obavezu, već kao unutrašnju potrebu, izvor zadovoljstva, novih saznanja i uživanja, osmislili smo program rada koji će omogućiti da dete maksimalno razvije svoje potencijale u usvajanju jezika i stekne funkcionalno znanje.

U nastavi se koriste i audio-vizuelni materijali vodećih svetskih izdavača – Oksford, Kembridž, Longman, Makmilan itd, koji su posebno koncipirani u skladu sa uzrastom i interesovanjima deteta. Pored razvijanja komunikativnih sposobnosti, kroz aktivnosti na nastavi dete vežba i koncentraciju, razvija veštine logičkog zaključivanja i timski duh kroz interaktivne sadržaje.

Kursevi engleskog za decu usklađeni su sa Kembridž ESOL ispitima za najmlađe (YLE), pa naši polaznici imaju i mogućnost da svojim znanjem steknu i Kembridž sertifikate. Pogledajte tabelu optimalnog napredovanja dece prema našem planu i programu rada, u skladu sa uzrastom i međunarodnim nivoima zvaničnih Kembridž ispita:

I Starters
Ispit Starters je prvi nivo od tri postojeća Kembridž ESOL ispita za najmlađe. Namenjen je deci koja imaju između 7 i 9 godina. Ispit je ispod nivoa A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

II Movers
Ispit Movers je drugi nivo Kembridž ESOL ispita engleskog jezika za najmlađe i namenjen je deci koja imaju između 9 i 10 godina. Odgovara nivou A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

III Flyers

Ispit Flyers je treći nivo Kembridž ESOL ispita, namenjen je deci koja imaju između 10 i 12 godina, odgovara nivou A2 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope i na istom nivou je kao ispit KET – Key English Test

PET – Preliminary English Test odgovara B1 nivou Saveta Evrope i namenjen je deci uzrasta između 13 i 15 godina.

Zatim, sledi  FCE First Certificate in English, ispit za sticanje sertifikata na B2 nivou i jedan od najpoznatijih međunarodno priznatih sertifikata, a mogu ga polagati deca već u uzrastu između 15 i 17 godina.

Uz 50% popusta, iznos rate za predškolce i prvake iznosi 2.500 dinara, a za osnovce od drugog do osmog razreda iznosi 2.700 dinara. Ako dvoje ili više dece iz iste porodice pohađaju kurs, imaju dodatni popust bez obzira na uzrast, i visina rate je 2.500 dinara.