Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da kažem da sam zahvaljujući profesionalnom pristupu rada profesora, njihovom entuzijazmu i savremenim metodama rada uspela da završim prvi semestar BEC Vantage Business kurs.

Nada Radenković

Škola je super, ko hoće da uči i radi može dosta toga da nauči. Uz knjigu se dobija i skripta škole, u kojoj se nalazi detaljno objašnjena gramatika koja se pređe tokom određenog semestra, meni je to dosta pomoglo prilikom ponavljanja za testove, profesori su stručni, posvećeni, mladi i pozitivni..i naravno, imaju punooo strpljenja prilikom predavanja…:))

Dijana Grozdanić

Upisan sam na kurs engleskog jezika i jako sam zadovoljan programom ubrzanih i redovnih kurseva kroz koje sam prošao.
Dopada mi se način rada profesora, organizacija predavanja kao i korišćena literatura za učenje.
Grupe polaznika su manje što je od izuzetne važnosti jer više vremena ostaje za konverzaciju kao i za veći broj vežbi
.“

Damir Bajrami

„Kada izgovorite rec ŠKOLA, pred vama se stvori slika dece od desetak godina sa poznatim, veselim  izrazom na licu, a kad dođete u ACADEMY susrećete polaznike od 7 do 77 godina sa istim takvim izrazom lica.“

Novak Učur

„Sa velikim zadovoljstvom sam pohađao časove engleskog jezika u školi Academy i u okviru timskog rada i uz angažovanje profesora, položio ispit koji organizuje British Council. Motivisanost, stalno usavršavanje i profesionalnost su odlike ove škole.”

Mitar Vasiljević

Ono što, pored nesumnjive stručnosti i znanja nastavnog kadra, odlikuje školu stranih jezika Academy, jeste ogromna posvećenost polazniku, iskrena želja predavača da se znanja prenesu, a gradivo savlada, i naravno, ljubav prema poslu koji obavljaju.

Zbog svega toga, učenje je ugodno, a rezultati ne izostaju.

Marko Tešić

U Academy sam došao pročitavši reklamu, izvršio testiranje i jednostavno počeo. Ako se ne varam prošlo je već 5 (slovima: pet) godina, a ja i dalje dolazim u Academy. Za održavanje interesovanja za usavršavanjem je, osim zanimljivog programa, prihvatljivih termina i prijatnog društva, u ovako dugom periodu ipak najzaslužniji nastavni kadar. Odavno, iskreno svojim prijateljima i poznanicima preporučujem Academy kao pravi izbor.

Darko Čikoš

„Učiti strani jezik je veliki izazov za svakog…nije uvek lako, ali je veliko zadovoljstvo učiti u školi koja je prava i najbolja u tome.
A to je škola Academy. Srećna sam što kao polaznik tečaja engleskog jezika sarađujem sa ovom školom godinama, i to nameravam i ubuduće.
Zahvaljujući nastavnicima ove škole, engleski jezik više nije bauk za mene. „

Aleksandra Zurovac