Šta su intenzivni (ubrzani) kursevi jezika?

null

Dinamika i termini nastave

5x 90 min. nedeljno

Dinamika nastave na ovoj vrsti kurseva je 5 puta nedeljno po 2 školska časa, a mesečni fond časova je 40 školskih časova.

Termini u kojima se nastava održava su poslepodnevni: 16.45 – 18.15; 18.30 – 20.00 i 20.15 – 21.45.

null

Upis na intenzivne kurseve

Svakog meseca

Upis na intenzivne (ubrzane) kurseve engleskog, nemačkog, ruskog i srpskog jezika organizuje se svakog meseca tokom cele godine. U svakom trenutku tokom godine moguće je rezervisati mesto na nekom od kurseva.

null

Trajanje kurseva

4 nedelje

Intenzivni kursevi stranih jezika traju po 4 nedelje i za to vreme se savlada polovina jednog nivoa.

Nivoi Stranih Jezika - Redovni kursevi

Nivoi

A1, A2, B1 i konverzacijski (A2+)

Svaki nivo obuhvata 2 kursa, na primer: početni A1 nivo sastoji se od 2 dela A1/1 i A1/2. Ukoliko ste apsolutni početnik, potrebno Vam je da završite 2 kursa kako biste savladali ceo A1 nivo.

Cene intenzivnih kurseva jezika u Novom Sadu

 • Puna cena intenzivnih kurseva: 12.000 dinara
 • Poseban popust za nezaposlene, studente, srednjoškolce, penzionere, zaposlene u prosveti, kulturi, nauci i zdravstvu tokom cele godine: 10.000 dinara
 • Letnji i zimski popust (maj, jun, jul, avgust, septembar, januar): 10.000 dinara za sve!
 • Plaćanje je moguće u 2 rate, od kojih je prva prilikom upisa a druga pred kraj kursa.

Ukoliko se selite u inostranstvo i želite u što kraćem roku da napredujete što je više moguće, onda su superintenzivni kursevi pravo rešenje za Vas!

 • Nastava svakog radnog dana,
 • Po 4 školska časa dnevno,
 • U prepodnevnim terminima.

Superintenzivni kursevi imaju fond od 80 školskih časova. Kurs traje mesec dana i savlada se ceo jedan nivo.

Sertifikati i pripreme za ispite

Šta kažu naši polaznici?

 • „Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da kažem da sam zahvaljujući profesionalnom pristupu rada profesora, njihovom entuzijazmu i savremenim metodama rada uspela da završim prvi semestar BEC Vantage Business  kurs.  Kako se radi u malim grupama, najviše do deset polaznika, omogućeno mi je da naučim gramatiku, pisanje, razumevanje teksta  i savladam veštinu slušanja jezika. Teme koje se obrađuju su savremene i pogodne za primenu u praksi.  Predstavljanje sebe i svoje firme, pisanje biografije za zaposlenje, odlučivanje gde, kako i zašto investirati, istraživanje tržišta, kako napraviti najbolju reklamu, teme iz opšte kulture, mode, pa čak i procenjivanje karaktera  ličnosti za odeđeni posao, samo su neka od znanja koja se ovde stiču.“

  Nada Radenković
 • Škola je super, ko hoće da uči i radi može dosta toga da nauči. Uz knjigu se dobija i skripta škole, u kojoj se nalazi detaljno objašnjena gramatika koja se pređe tokom određenog semestra, meni je to dosta pomoglo prilikom ponavljanja za testove, profesori su stručni, posvećeni, mladi i pozitivni..i naravno, imaju punooo strpljenja prilikom predavanja…:))

  Dijana Grozdanić
 • Upisan sam na kurs engleskog jezika i jako sam zadovoljan programom ubrzanih i redovnih kurseva kroz koje sam prošao.
  Dopada mi se način rada profesora, organizacija predavanja kao i korišćena literatura za učenje.
  Grupe polaznika su manje što je od izuzetne važnosti jer više vremena ostaje za konverzaciju kao i za veći broj vežbi
  .“

  Damir Bajrami
 • „Kada izgovorite rec ŠKOLA, pred vama se stvori slika dece od desetak godina sa poznatim, veselim  izrazom na licu, a kad dođete u ACADEMY susrećete polaznike od 7 do 77 godina sa istim takvim izrazom lica.“

  Novak Učur
 • „Sa velikim zadovoljstvom sam pohađao časove engleskog jezika u školi Academy i u okviru timskog rada i uz angažovanje profesora, položio ispit koji organizuje British Council. Motivisanost, stalno usavršavanje i profesionalnost su odlike ove škole.”

  Mitar Vasiljević
 • Ono što, pored nesumnjive stručnosti i znanja nastavnog kadra, odlikuje školu stranih jezika Academy, jeste ogromna posvećenost polazniku, iskrena želja predavača da se znanja prenesu, a gradivo savlada, i naravno, ljubav prema poslu koji obavljaju.

  Zbog svega toga, učenje je ugodno, a rezultati ne izostaju.

  Marko Tešić

Reference

Usavrši svoje znanje!