UPIS JE produžen do 20. SEPTEMBRA!

Zbog velikog interesovanja, otvorene su i nove grupe, te je upis produžen do 20.09. do kada možete doći na testiranje.

Početak nastave: od 23.09. prema rasporedu

Izaberite put uspeha za Vaše dete!

Mi verujemo da dete treba da doživi učenje jezika kao uživanje, kao izvor zadovoljstva, unutrašnju potrebu, kao glad za novim saznanjima…, a ne kao još samo jednu obavezu.

Zato smo osmislili program rada i izbor tehnika koje će omogućiti da dete maksimalno razvije svoje potencijale u usvajanju jezika i stekne funkcionalno znanje uz zanimljive teme, kreativne i izazovne jezičke igrice u okviru jasno definisanog plana i programa rada, ali prateći i individualni potencijal svakog deteta.

I ovog septembra nagrađujemo najmlađe popustom od 40% (+ dodatni popusti – pogledajte dalje u tekstu) tokom cele školske 2019/2020. godine za sve osnovce odlikaše, predškolce i đake prvake!

 

Nastava engleskog je organizovana od početnog do viših nivoa za:

 • Predškolce (Pre-School age): uzrasta 5 i 6 godina
 • Školarce (School age): od 1. do 8. razreda
 • Nivoi: od Starter do B2 nivoa
 • Dinamika i trajanje kurseva: 2 puta nedeljno po 60 minuta
 • Fond časova: 70 časova po 60 minuta

Nastava nemačkog je organizovana od početnog do viših nivoa za:

 • Školarce (School age): od 4. do 8. razreda
 • Nivoi: od Starter do B2 nivoa
 • Dinamika i trajanje kurseva: 2 puta nedeljno po 60 minuta
 • Fond časova: 70 časova po 60 minuta

U nastavi engleskog koriste se i audio-vizuelni materijali vodećih svetskih izdavača – Oksford, Kembridž, Longman, Makmilan itd, koji su posebno koncipirani u skladu sa uzrastom i interesovanjima deteta. Pored razvijanja komunikativnih sposobnosti, kroz aktivnosti na nastavi dete vežba i koncentraciju, razvija veštine logičkog zaključivanja i timski duh kroz interaktivne sadržaje.

Kursevi engleskog za decu usklađeni su sa Kembridž ESOL ispitima za najmlađe (YLE), pa naši polaznici imaju i mogućnost da svojim znanjem steknu i Kembridž sertifikate.

Kursevi nemačkog za decu usklađeni su sa međunarodnim nivoima (A1-C2), pa naši polaznici stiču znanje i mogućnost da jednog dana dobiju i međunarodno priznate sertifikate.

U nastavi nemačkog koriste se udžbenici i audio-vizuelni materijali vodećeg svetskog izdavača – Hueber,  koji su posebno koncipirani u skladu sa uzrastom, znanjem i interesovanjima deteta.

Pored razvijanja komunikativnih sposobnosti, kroz aktivnosti na nastavi jezika dete vežba i koncentraciju, razvija veštine logičkog zaključivanja i timski duh kroz interaktivne sadržaje.

Pogledajte tabelu optimalnog napredovanja dece prema našem planu i programu rada, u skladu sa uzrastom i međunarodnim nivoima zvaničnih ispita:

 

Više od Kembridž ispitima engleskog za najmlađe:

I Starters
Ispit Starters je prvi nivo od tri postojeća Kembridž ESOL ispita za najmlađe. Namenjen je deci koja imaju između 7 i 9 godina. Ispit je ispod nivoa A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

II Movers
Ispit Movers je drugi nivo Kembridž ESOL ispita engleskog jezika za najmlađe i namenjen je deci koja imaju između 9 i 10 godina. Odgovara nivou A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

III Flyers

Ispit Flyers je treći nivo Kembridž ESOL ispita, namenjen je deci koja imaju između 10 i 12 godina, odgovara nivou A2 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope i na istom nivou je kao ispit KET – Key English Test

PET – Preliminary English Test odgovara B1 nivou Saveta Evrope i namenjen je deci uzrasta između 13 i 15 godina.

Zatim, sledi  FCE First Certificate in English, ispit za sticanje sertifikata na B2 nivou i jedan od najpoznatijih međunarodno priznatih sertifikata, a mogu ga polagati deca već u uzrastu između 15 i 17 godina.

 

 • Uz 40% popusta, i dodatni popust za predškolce (5 i 6 godina) i đake prvake, iznos rate je 2.600 dinara;
 • Visina rate za osnovce od drugog do osmog razreda sa popustom iznosi 3.000 dinara, a ukoliko dvoje ili više dece iz iste porodice pohađaju kurseve, imaju dodatni popust, i visina rate je 2.700 dinara.
 • Ovaj popust (visina rate 2700) važi i za sve koji se  upišu zajedno sa drugarom / drugaricom, ili ako pohađaju kurseve 2 jezika.

WELCOMEWILLKOMMEN!