ENGLESKI ZA DECU

za predškolce i osnovce

Izaberite put uspeha za Vaše dete! Mi imamo 29 godina iskustva, proverene programe i sistem rada, a kvalitet je uvek na prvom mestu

UPIS u TOKU

Broj mesta je ograničen, obezbedite  mesto na vreme 🙂

Deca rade uživo u učionicama ili uživo online (a imaju  mogućnost: kombinovano istovremeno online i uživo prisustvo)

WELCOME!  WILLKOMMEN!   Izaberite put uspeha za Vaše dete!

Naš cilj je njihovo ZNANJE: 👉 nastava može biti i u učionici i online 👉 Birajte i/ili kombinujete za svoje dete.

🖥️😊Tokom promena koje je doneo COVID-19, od 2021. godine za kurseve za decu koristimo  tzv. „blended learning“ ili „hibridnu“ učionicu: deca mogu biti istovremeno prisutna na času, a da su neki u učionici, a neki online. Pored dodatnih mogućnosti koje daje upotreba tehnologije i interaktivnih, modernih, sadržaja u nastavi, ovo se pokazalo i izuzetno korisnim i kada je neko prehlađen, pa ne može doći fizički, primera radi, a naravno da je velika prednost za sve koji nisu iz Novog Sada – učestvuju aktivno u času, a iz svoje sobe 🙂

 

🖥️😊 ‘Hibridna’ učionica za Superheroje Znanja

👉 To znači da nastava može biti istovremeno:

✅ i u učionici i online (apsolutno sinhronizovano)

✅ sa drugarima iz klupe, i sa drugarima iz drugog grada, na istom času

✅ i kad kiša pada… i nema ko da doveze, ili je neko prehlađen – jednim klikom – na času je

🇬🇧 Naši kursevi su:

✅ u skladu i sa uzrastom i nivoom znanja (od 5 / 6 do 14 godina, od početnog (Starter) do B2 nivoa)

✅ radi se u manjim grupama (najviše 8 polaznika) i profesori su maksimalno posvećeni

🚩 70 nastavnih dana po 60 minuta od septembra do juna

🚩 nastava je 2 puta nedeljno po 60 minuta

🚩 jasno je definisan plan i program rada i napredovanja (prema Cambridge nivoima za decu od 6 do 14 god.)

👉 Očekivani tempo napredovanja i usvajanja jezika je individualan kod svakog deteta, a u proseku, naši đaci (koji počnu sa učenjem kod nas kao predškolci, ili do 4. razreda OŠ), polažu FCE (imaju nivo B2) u 8. razredu ili 1. razredu srednje škole 🏆

🚩 program je moderan, ambiciozan a zabavan, sa akcentom na konverzaciji, učimo i kroz pesme, priče, glumu, igru, projekte

🥰 Mi verujemo da dete treba da doživi učenje jezika kao uživanje, kao izvor zadovoljstva, unutrašnju potrebu, kao glad za novim saznanjima…, a ne kao još samo jednu obavezu.

👉 Zato smo osmislili i program rada i izbor tehnika koje će omogućiti da dete maksimalno razvije svoje potencijale u usvajanju jezika i stekne funkcionalno znanje uz zanimljive teme, kreativne i izazovne jezičke igrice u okviru jasno definisanog plana i programa rada, ali prateći i individualni potencijal svakog deteta.

🚩 priprema za Kembridž ispite engleskog

Naši đaci imaju visoke ocene i 100% prolaznost na Kembridž ispitima (da njih, a i nas malo, ali zasluženo, pohvalimo 😇) Obično polažu FCE kada su 8.razred OŠ / 1. / 2. razred srednje škole; CAE u 1. / 2. / 3. razredu srednje škole; i CPE u 3. ili 4. razredu srednje škole, u zavisnosti od toga kada su počeli sa pohađanjem kurseva: da li u 5. / 6. godini ili kasnije.

🚩 dodatna pomoć  kada se treba posebno spremiti za kontrolni / pismeni ako je potrebno

 

🇬🇧 Kada su časovi i koliko traje kurs:

👉 Dinamika i trajanje kurseva: 2 puta nedeljno po 60 minuta

👉 Fond časova: 70 nastavnih dana po 60 minuta od septembra do juna

👉 Termini: (opcije) fiksni poslepodnevni / večernji, ili „rotacioni“ termini za decu od 4. razreda (jutarnji kada su poslepodnevna smena u OŠ, i raniji popodnevni kad su pre podne na nastavi u OŠ)

 

🇬🇧 CENE za đake prvake i predškolce (Pre-School uzrasta 5 i 6 godina):

🍀 I ovog septembra nagrađujemo najmlađe dodatnim popustom tokom cele školske 2023/2024. godine 😊 🍀

👉 Cena kursa: 70 nastavnih dana po 60 minuta od septembra do juna (pratimo školsku godinu) 35.000 dinara, plaćanje je moguće na 10 mesečnih rata po 3.500 dinara.

 

🇬🇧 CENE za školarce (School age): od 2. do 8. razreda.

👉 Cena kursa: 70 nastavnih dana po 60 minuta od septembra do juna: 42.000 dinara, plaćanje je moguće na 10 mesečnih rata po 4.200 din.

👉Nivoi: od početnog (Starter) do B2 nivoa

 

👉 16% porodični popust (za dvoje i više dece): Cena po detetu je 35.000, plaćanje je moguće na 10 mesečnih rata po 3.500 din.

👉 16% drugarski popust : ’Upiši se sa drugarom / drugaricom’: Cena po detetu je 35.000, plaćanje je moguće na 10 mesečnih rata po 3.500 din.

👉 Popust za roditelje koji pohađaju naše kurseve za odrasle je 10%, a za decu tada važi niža cena sa popustom (3.500).

 

U nastavi engleskog koriste se i audio-vizuelni, digitalni i online materijali vodećih svetskih izdavača – Oksford, Kembridž, Longman, Makmilan itd, koji su posebno koncipirani u skladu sa uzrastom i interesovanjima deteta. Pored razvijanja komunikativnih sposobnosti, kroz aktivnosti na nastavi dete vežba i koncentraciju, razvija veštine logičkog zaključivanja i timski duh kroz interaktivne sadržaje.

Kursevi engleskog za decu usklađeni su sa Kembridž ESOL ispitima za najmlađe (YLE), pa naši polaznici imaju i mogućnost da svojim znanjem steknu i Kembridž sertifikate.

Pored razvijanja komunikativnih sposobnosti, kroz aktivnosti na nastavi jezika dete vežba i koncentraciju, razvija veštine logičkog zaključivanja i timski duh kroz interaktivne sadržaje.

 

Pogledajte tabelu optimalnog napredovanja dece prema našem planu i programu rada, u skladu sa uzrastom i međunarodnim nivoima zvaničnih ispita:

Testiranje predznanja je obavezno za sve koji su već učili jezik, besplatno je, i može se obaviti svakog radnog dana i u onlajn varijanti, ili zakazivanjem pojedinačnog dolaska u školu od 09 do 20 časova. Testiranje možete zakazati i popunjavanjem prijave za upis pa ćemo Vas mi kontaktirati. Svrha testiranja je da  precizno odredimo koji kurs Vaše dete treba da pohađa, u skladu i sa nivoom znanja i uzrastom!

 

Više od Kembridž ispitima engleskog za najmlađe:

I Starters
Ispit Starters je prvi nivo od tri postojeća Kembridž ESOL ispita za najmlađe. Namenjen je deci koja imaju između 7 i 9 godina. Ispit je ispod nivoa A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

II Movers
Ispit Movers je drugi nivo Kembridž ESOL ispita engleskog jezika za najmlađe i namenjen je deci koja imaju između 9 i 10 godina. Odgovara nivou A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

III Flyers

Ispit Flyers je treći nivo Kembridž ESOL ispita, namenjen je deci koja imaju između 10 i 12 godina, odgovara nivou A2 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope i na istom nivou je kao ispit KET – Key English Test

PET – Preliminary English Test odgovara B1 nivou Saveta Evrope i namenjen je deci uzrasta između 13 i 15 godina.

Zatim, sledi  FCE First Certificate in English, ispit za sticanje sertifikata na B2 nivou i jedan od najpoznatijih međunarodno priznatih sertifikata, a mogu ga polagati deca već u uzrastu između 15 i 17 godina.

Naši đaci obično polažu FCE kada su 8.razred OŠ / 1. / 2. razred srednje škole; CAE u 1. / 2. / 3. razredu srednje škole; i CPE u 3. ili 4. razredu srednje škole, u zavisnosti od toga kada su počeli sa pohađanjem kurseva: da li u 5. / 6. godini ili kasnije.

🚩Imamo 29 godina iskustva i PROVERENO kvalitetan sistem rada

🚩Više od 20.000 zadovoljnih i uspešnih polaznika

🚩 Visoke ocene i 100% prolaznost naših kandidata na Cambridge ispitima

❗Broj mesta je ograničen, obezbedite mesto  na vreme 🍀

 

WELCOME!