ENGLESKI i NEMAČKI ZA DECU

Izaberite put uspeha za Vaše dete! Mi imamo 26 godina iskustva, proverene programe i sistem rada, a kvalitet je uvek na prvom mestu

Upis je otvoren do 15. septembra 🙂

Broj mesta je ograničen, obezbedite  mesto na vreme 🙂

Deca se vraćaju u učionice (a imaju i mogućnost za online nastavu)

WELCOME!  WILLKOMMEN!   Izaberite put uspeha za Vaše dete!

🥰 Mi verujemo da dete treba da doživi učenje jezika kao uživanje, kao izvor zadovoljstva, unutrašnju potrebu, kao glad za novim saznanjima…, a ne kao još samo jednu obavezu.

👉 Zato smo osmislili program rada i izbor tehnika koje će omogućiti da dete maksimalno razvije svoje potencijale u usvajanju jezika i stekne funkcionalno znanje uz zanimljive teme, kreativne i izazovne jezičke igrice u okviru jasno definisanog plana i programa rada, ali prateći i individualni potencijal svakog deteta.

👉 Očekivani tempo napredovanja i usvajanja jezika je individualan kod svakog deteta, a u proseku, naši đaci (koji počnu sa učenjem kod nas kao predškolci, ili do 4. razreda OŠ), polažu FCE (imaju nivo B2) u 8. razredu ili 1. razredu srednje škole 🏆

Naši đaci imaju visoke ocene i 100% prolaznost na Kembridž ispitima (da njih, a i nas malo, ali zasluženo, pohvalimo 😇)

I ovog septembra nagrađujemo najmlađe dodatnim popustom tokom cele školske 2021/2022. godine   🍀

 

🇬🇧 Nastava engleskog je organizovana od početnog do viših nivoa za:

 • Predškolce (Pre-Schoolage uzrasta 5 i 6 godina) i đake prvake.
 • Cena kursa: 70 časova po 60 minuta od septembra do juna (pratimo školsku godinu) 28.000 dinara, plaćanje je moguće na 10 mesečnih rata po 2.800 dinara.
 • Školarce (School age): od 2. do 8. razreda.
 • Cena kursa: 70 časova po 60 minuta od septembra do juna (pratimo školsku godinu) 33.000 dinara, plaćanje je moguće na 10 mesečnih rata po 3.300 din.
 • Porodični popust (za dvoje i više dece): cena po detetu je 28.000, plaćanje je moguće na 10 mesečnih rata po 2.800 din.
 • Popust i za roditelje koji pohađaju naše kurseve za odrasle je 20%, a za decu važi  niža cena sa popustom (2.800).
 • Nivoi: od Starter do B2 nivoa
 • Dinamika i trajanje kurseva: 2 puta nedeljno po 60 minuta
 • Fond časova: 70 časova po 60 minuta

U nastavi engleskog koriste se i audio-vizuelni, digitalni i online materijali vodećih svetskih izdavača – Oksford, Kembridž, Longman, Makmilan itd, koji su posebno koncipirani u skladu sa uzrastom i interesovanjima deteta. Pored razvijanja komunikativnih sposobnosti, kroz aktivnosti na nastavi dete vežba i koncentraciju, razvija veštine logičkog zaključivanja i timski duh kroz interaktivne sadržaje.

Kursevi engleskog za decu usklađeni su sa Kembridž ESOL ispitima za najmlađe (YLE), pa naši polaznici imaju i mogućnost da svojim znanjem steknu i Kembridž sertifikate.

Pored razvijanja komunikativnih sposobnosti, kroz aktivnosti na nastavi jezika dete vežba i koncentraciju, razvija veštine logičkog zaključivanja i timski duh kroz interaktivne sadržaje.

Pogledajte tabelu optimalnog napredovanja dece prema našem planu i programu rada, u skladu sa uzrastom i međunarodnim nivoima zvaničnih ispita:

Testiranje predznanja je obavezno za sve koji su već učili jezik, besplatno je, i može se obaviti svakog radnog dana i u onlajn varijanti, ili zakazivanjem pojedinačnog dolaska u školu od 09 do 20 časova. Testiranje možete zakazati i popunjavanjem prijave za upis pa ćemo Vas mi kontaktirati. Svrha testiranja je da  precizno odredimo koji kurs Vaše dete treba da pohađa, u skladu i sa nivoom znanja i uzrastom!

 

Više od Kembridž ispitima engleskog za najmlađe:

I Starters
Ispit Starters je prvi nivo od tri postojeća Kembridž ESOL ispita za najmlađe. Namenjen je deci koja imaju između 7 i 9 godina. Ispit je ispod nivoa A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

II Movers
Ispit Movers je drugi nivo Kembridž ESOL ispita engleskog jezika za najmlađe i namenjen je deci koja imaju između 9 i 10 godina. Odgovara nivou A1 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope.

III Flyers

Ispit Flyers je treći nivo Kembridž ESOL ispita, namenjen je deci koja imaju između 10 i 12 godina, odgovara nivou A2 Zajedničkog jezičkog okvira Saveta Evrope i na istom nivou je kao ispit KET – Key English Test

PET – Preliminary English Test odgovara B1 nivou Saveta Evrope i namenjen je deci uzrasta između 13 i 15 godina.

Zatim, sledi  FCE First Certificate in English, ispit za sticanje sertifikata na B2 nivou i jedan od najpoznatijih međunarodno priznatih sertifikata, a mogu ga polagati deca već u uzrastu između 15 i 17 godina.

🇩🇪 Nastava nemačkog je organizovana od početnog do viših nivoa za:

 • Školarce (School age): od 4. do 8. razreda
 • Cena kursa: 70 časova po 60 minuta od septembra do juna (pratimo školsku godinu) 33.000 dinara, plaćanje je moguće na 10 mesečnih rata po 3.300 dinara.
 • Porodični popust (za dvoje i više dece): cena po detetu je 28.000, plaćanje je moguće na 10 mesečnih rata po 2.800 din.
 • Popust za roditelje koji pohađaju naše kurseve za odrasle je 20%, a za decu važi  niža cena sa popustom (2.800 din).
 • Nivoi: od Starter do B2 nivoa
 • Dinamika i trajanje kurseva: 2 puta nedeljno po 60 minuta / blok nastava subotom pre podne
 • Fond časova: 70 časova po 60 minuta

Kursevi nemačkog za decu usklađeni su sa međunarodnim nivoima (A1-C2), pa naši polaznici stiču znanje i mogućnost da jednog dana dobiju i međunarodno priznate sertifikate.

U nastavi nemačkog koriste se udžbenici i audio-vizuelni materijali vodećeg svetskog izdavača – Hueber,  koji su posebno koncipirani u skladu sa uzrastom, znanjem i interesovanjima deteta.

 

WELCOMEWILLKOMMEN!