DOBRO DOŠLI U ACADEMY!

Upoznajte nas!

Ukratko o nama

„Insistiramo na kvalitetu od 1995.“

Academy je osnovan 1995. godine i spada među dve najveće novosadske škole stranih jezika. Sa svojih 14 učionica i više od 20 profesora – što zaposlenih u stalnom radnom odnosu, što honoraraca – spadamo među najveće škole stranih jezika u celoj zemlji. Naša misija i osnovni cilj je kvalitet rada i to je ono na čemu škola konstantno insistira od svog osnivanja doprinoseći razvoju i unapređenju jezičkih veština svojih polaznika.

Academy Centar Stranih Jezika Logo

Škola u centru Novog Sada

Naša škola stranih jezika se nalazi u strogom centru Novog Sada – na adresi Jevrejska 22.  Zauzimamo čitav II, III i IV sprat.

Tehnička opremljenost

Ovo retko koga zanima, ali naveli smo zbog retkih.

  • Imamo 14 učionica;
  • Svaka naša učionica ima prirodno svetlo;
  • Ventilacija nam je odlična, grejanje je centralno;
  • Celokupan prostor na sva 3 sprata je klimatizovan;
  • Sve naše učionice su tematski uređene u zavisnosti od jezika koji se tamo izučava.
Tehnicka Opremljenost, Academy - Jevrejska 22 Novi Sad
Pogodnosti Skole Stranih Jezika Academy

Dodatne pogodnosti

Na II spratu postoji kafemat sa izborom različitih vrsta napitaka.

Biblioteka

Preko 1500 knjiga

U centru Academy imate na raspolaganju i biblioteku koja broji preko 1500 naslova kako stručne literature u oblasti metodike nastave stranih jezika, tako i beletristike.

Knjige možete čitati čak i ako ste početnik u učenju jezika jer posedujemo veliki broj izdanja posebno prilagođenih za svaki nivo znanja – od početnog nivoa do naprednijih, uključujući i originalna izdanja.

Academy Biblioteka Skole Stranih Jezika
Nacin Rada Skole Stranih Jezika Academy

Nastavna sredstva

U nastavi se koriste bele table, audio-vizuelna oprema, i online aplikacije. Imamo učionicu za kombinovanu nastavu (‘blended learning’) koja omogućava istovremeno prisustvo polaznika u učionici i online.

Pored standardnih materijala kreirali smo i posebne sadržaje po odgovarajućim nivoima, za dodatni samostalni rad.

Polaznicima delimo čitav niz dodatnog materijala kroz pristup aplikacijama, ali i posebne vežbe, audio, video i  druge interaktivne materijale i sl.

Reference

Već godinama unazad imamo stalnu saradnju sa velikim kompanijama i organizacijama kao što su: NIS a.d., Vlada AP Vojvodine (svi sekretarijati), DDOR, JP Vlade Vojvodine, Ujedinjene srpske pivare, Neoplanta itd. Takođe, individualnu nastavu kod nas su pohađali razni menadžeri i direktori među kojima su i ceo top menadžment NIS Gaspromnjefta, potpredsednik skupštine APV, direktor životnog osiguranja DDOR-a i razni drugi.

Punu listu naših referenci možete videti klikom na dugme ispod.

Pogledajte reference

Usavršite svoje znanje!